Peeling chimic Glicolic
Peeling chimic Glicolic
Peeling chimic Glicolic
Peeling chimic Glicolic

Peeling chimic Glicolic

Peeling chimic Glicolic 70 %

Indicații:

  •         Exfoliant puternic cu efect anti-aging global
  •         Piele îngroșată, hiperkeratoză
  •         Discromii, pete solare, melasmă
  •         Tulburări de textură, luminozitate ale tenului
  •         Riduri, pori dilatați sau încărcați
  •         Cicatrici post-acnee

250,00 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul peeling chimic Glicolic Simildiet este un exfoliant puternic, destinat uzului în cabinetele de cosmetică și dermatologie. Acesta include acid glicolic într-o proporție ridicată – 70%, realizând o exfoliere de profunzime medie a straturilor epidermice. În plus, include și cantități mai mici de alți acizi cu acțiune de peeling (citric, lactic, salicilic, kojic), ca și potențatori.

Acidul glicolic este cel mai cunoscut și studiat compus utilizat în cadrul familei alfa-hidroxi, care include acizi derivați din fructe. Compusul are greutate moleculară mică, însemnând că are capacitate de penetrare medie, fiind recomandat și pentru pori încărcați sau dilatați, cicatrici post-acnee. Acționează prin dizolvarea legăturilor dintre celule, ceea ce permite descuamarea (detașarea) straturilor superficiale, eliminând zonele pigmentate sau neregulate și stimulând abilitatea naturală a pielii de a se regenera. Studiile clinice dovedesc eficiența acestui tip de peeling chimic, inclusiv pentru probleme dermatologie precum acnee chistică/ nodulară.

Având o concentrație mare de acid glicolic și acizi adjuvanți, dar și un ph foarte scăzut (0,1-2), acest peeling chimic este foarte potent și de utilizează exclusiv de către profesioniști.

Utilizare:

Pentru pregătirea tegumentului, se demachiază zona cu loțiune micelară și de degresează, insistând asupra zonelor cu probleme mai accentuate. Apoi, se dezinfectează și se usucă folosind prosoape de hârtie.

Aplică peeling-ul glicolic folosind o pensulă lată, aplatizată, pe toată suprafața tenului, începând de la frunte. Urmărește eritemul care se dezvoltă, țintind să fie cât mai omogen. Dacă apar puncte albe de floculare sau eritemul este mai intens în unele zone, se realizează imediat neutralizare cu o dischetă de vată udă. În general, peeling-ul glicolic se menține 3-5 minute sau până la apariția unui eritem omogen. Apoi, se clătește cu apă rece din abundență și se aplică crema post-tratament, care poate fi lăsată timp suplimentar, pentru a acționa ca mască. Protecția solară 50+ este obligatorie înainte de a părăsi salonul sau cabinetul.

Frecvența de utilizare depinde de reactivitatea pielii și problemele țintite. În general, se recomandă o ședință la două săptămâni, iar după 2-3 luni, ședințe de întreținere la 1-1,5 luni.

Pentru a stimula regenerarea la domiciliu, se recomandă utilizarea serului Xtra Skin Repair dimineața și seara, urmat de crema din aceeași gamă.

Pentru petele pigmentare, serul și crema Lightening Xtra sunt recomandabile.

Dacă peeling-ul chimic este utilizat pentru combaterea semnelor îmbătrânirii, atunci se utilizează crema Xtra face antiaging.

Ingrediente: 70% acid glicolic, 7% acid kojic, 7% acid citric, 7% acid lactic, 2% acid salicilic

Format: sticlă de culoare brună, 60 ml.

pH: 0,1-2

Țara de proveniență: Spania.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Matur
Murdar
SIMIL-07
5555550 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie