Ceara epilat unica folosinta Ismar

Cartuse de ceara pentru epilat de unica folosinta

In ideea in care ceara epilat de unica folosinta este unul dintre produsele care va sunt necesare in mod frecvent, va intampinam cu o oferta diversificata si preturi accesibile. De astfel, raportul calitate/pret pentru produsele pe care vi le oferim este cel mai bun de pe piata.  De pe romspa.ro veti putea achizitiona cartuse ceara epilat de unica folosinta cu: miere, aloe vera, cu dioxid de titaniu, ciocolata, azulena (musetel) etc.

Avantajele utilizarii cartuselor de ceara pentru epilat de unica folosinta.

In cartusele de ceara epilat de unica folosinta se utilizeaza ceara pentru epilat, un produs extrem de necesar pentru procedura de indepartare a parului de pe intreg corpul. Aceste cartuse sunt pregatite pentru a fi introduse in incalzitoare special concepute. Mai mult, cartusele sunt prevazute cu role care permit aplicarea cerii intr-un mod rapid, usor si uniform. In mod normal, acest tip de ceara necesita o temperatura mai mica decat ceara calda sau traditionala. Se aplica in benzi mai fine, ceea ce inseamna ca un cartus dureaza mai mult. Aceasta metoda de indepartare a parului este cu mult mai rapida si mai putin greoaie decat cea care presupune utilizarea de ceara traditionala. Folosind un cartus, ceara este aplicata direct pe zona care trebuie epilata si poate fi indepartata imediat folosindu-se o banda.

Cum va pregatiti pentru utilizarea cartuselor de ceara de unica folosinta pentru epilat

Se recomanda sa aveti cel putin doua incalzitoare de ceara, astfel incat atunci cand un cartus este terminat, celalalt sa fie cald si gata de utilizare pentru a continua sesiunea de epilare. Acest tip de ceara poate fi utilizat cu succes pentru epilarea unor zone mai mari ale corpului, precum picioarele sau bratele, deoarece benzile sunt mai usor de utilizat si acopera zonele mai largi intr-o singura trecere. Pasii de urmat pentru epilarea cu cartuse de ceara de unica folosinta

 1. Inainte de a incepe procedeul de epilare, curatati si exfoliati pielea;
 2. Lasati cartusul de tip roll-on in incalzitor pana cand atinge temperatura corespunzatoare;
 3. Aplicati intotdeauna ceara in directia cresterii parului, in acest mod ceara se lipeste complet;
 4. Aplicati benzi depilatoare, urmand directia de crestere a parului. Lasati benzile pentru cateva secunde sa adere bine.
 5. Pentru ca epilarea sa fie eficienta si durabila, trebuie sa indepartati corect benzile:
  • Tineti pielea cu cealalta mana, astfel incat sa fie bine intinsa;
  • Trageti rapid banda;
  • Trebuie sa trageti banda in paralel si aproape de piele. Este ca si cum ati intoarce pagina unei carti, nu ar trebui sa trageti in sus.
Cine poate utiliza cartusele cu ceara de epilat din oferta ROMSPA.RO si de cate tipuri sunt acestea?

Cartusele cu ceara de epilat de unica folosinta pot fi utilizate atat in confortul propriei locuinte, cat si in saloanele de epilare profesionala. Atat pentru utilizarea acasa, cat si in cazul utilizarii de catre profesioniste, procedeul in care se utilizeaza cartuse cu ceara nu implica probleme, fiind extrem de simplu de abordat. Categoriile de cartuse cu ceara de epilat includ:

 • Cartuse cu cap lat;
 • Cartuse cu cap mediu;
 • Cartuse cu cap ingust.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie