Lista de produse dupa marca S+ Summecosmetics

Produse cosmetice profesionale marca S+ Summecosmetics.

Profesionişti cu ani de experienţă în cercetarea, fabricarea, comercializarea şi aplicarea cosmeticii profesionale şi-au unit efortul şi au făcut posibilă naşterea s+|summecosmetics.
O marcă nouă, modernă, proaspătă, citadină şi solventă din punct de vedere tehnologic, a obţinut ceva foarte greu de realizat, şi anume să adune la un loc energia şi forţa tinereţii precum şi experienţa anilor de muncă.
Un numeros grup de esteticieni profesionişti au îmbrăţişat cu entuziasm propunerea de a creea o marcă adresată lor, care să răspundă adevăratelor lor nevoi.
Propunerile lor, sugestiile şi experienţa au fost vitale pentru conturarea primelor linii de produse.
Iniţiativa summe a reuşit să adune eforturile diferiţilor profesionişti într-un obiectiv comun: o marcă puternică menită să protejeze identitatea şi profesia esteticienilor cu ajutorul unor produse de înaltă calitate la un preţ competitiv.
Less
Peeling chimic Dermacure

Peeling chimic corector

296,00 lei
Peeling chimic corector Dermacure S+ Summecosmetics Indeparteaza pielea moarta acumulata in interiorul porilor,ajutand lamentinerea acestora curati si normalizand marimea acestora.Imbunatateste aspectul petelor sau hiperpigmentatiei
Peeling chimic Dermacure

Peeling chimic Antirid

321,00 lei
Peeling chimic antirid Dermacure S+ Summecosmetics 100ml.
Se afiseaza 1-24 din 90 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie