Crema prebiotica protectoare SPF 20

Crema prebiotica protectoare SPF 20

Crema prebiotica protectoare SPF 20 DE-POLUTTION DEFENCE 50 ml. S+  Summecosmetics.

220,00 lei
Cu TVA

Descriere


Cremă de față prebiotică anti-poluare care acționează ca un scut protector în timpul zilei. Blochează microparticulele contaminante să adere și să treacă în celulele pielii, prevenind astfel deteriorarea barierei naturale a pielii, accelerând procesul de îmbătrânire și determinând o reactivitate crescută.
Acțiuni

• Antipoluare
• Fotoprotector
• Hidratant
Ingrediente active

EXTRACT DE ALGA DE SPIRULINA (Extract de Spirulina Maxima): SUPERFOOD. Bogat în proteine, aminoacizi, vitamine și minerale. Aceasta este alga cu cea mai mare concentrație de clorofilă. Oferă pielii energie de întinerire, crescând nivelul de hidratare. Are o acțiune puternică de reparare asupra catenelor de ADN. Puternica actiune antioxidanta, detoxifianta si antipoluanta.

BETA-GLUCAN: Prebiotic care stimulează proliferarea florei protectoare a pielii, întărind bariera naturală care protejează pielea de stresul mediului și îmbunătățește imunitatea pielii.

GLICOGEN: Sursă de energie celulară, care normalizează funcțiile celulare, protejează ADN-ul celular, reduce speciile reactive de oxigen (ROS) care afectează integritatea și instabilitatea ADN-ului și previne eliberarea LDH și ROS atunci când celulele sunt expuse la factori de stres, cum ar fi UV sau EMR.

ACID HIALURONIC: Glicozaminoglican obținut prin fermentarea substraturilor vegetale. Structurează în mod natural pielea, ceea ce păstrează elasticitatea și fermitatea. Capacitatea sa de hidratare și reținere a apei oferă densitate, efect de umplere și hidratare profundă, precum și prevenirea deshidratării epidermei.

FOSFOLIPIDE: Obținute din soia prin procese biotehnologice. Întărește bariera pielii. Acționează și ca agenți de hidratare.

L-CARNOSINA: Combate efectele zaharului și glicația celulelor pielii, încetinind semnificativ procesul de îmbătrânire a pielii. Calmează pielea sensibilă și îi întărește bariera protectoare. Pielea este asigurată cu o hidratare intensă, de lungă durată.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Murdar
10474
100 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie