Crema faciala Lightening

Crema faciala Lightening

Crema faciala Lightening 50 ml.

  •         Discromii, genetice sau de vârstă
  •         Pete de sacină, menopauză
  •         Pete solare
  •         Ten îmbătrânit, cu nuanță neomogenă sau ternă, întunecată
  •         Tratament pentru melasmă
  •         Pistrui

259,00 lei
Cu TVA

Descriere

Indicații:

            Discromii, genetice sau de vârstă
            Pete de sacină, menopauză
            Pete solare
            Ten îmbătrânit, cu nuanță neomogenă sau ternă, întunecată
            Tratament pentru melasmă
            Pistrui

 Descriere produs:

Crema facială Lightening Xtra este destinată uzului zilnic, pentru a ameliora problemele de culoare ale tenului. Acțiunea sa este depigmentantă și de creștere a luminozității tenului. Este potrivită pentru utilizarea în orice anotimp, nu determină fotosensibilitate și nu este citotoxică. Se poate asocia unui regim de peeling chimic cu Lightening peel.

Formula sa îmbină în mod inteligent extractele vegetale cu acizii alfa hidroxi și peptide biomimetice, care imită structural compușii propriului corp și acționează la nivel celular. Proprietățile sale de albire se datorează în principal inhibării producției de melanină. Acesta este pigmentul propriu pielii, care poate fi excesiv în anumite zone, mai ales odată cu trecerea timpului, expunerea la soare sau modificărilor hormonale.

Una dintre principalele enzime responsabile de producerea melaninei este tirozinaza. Aceasta este inactivată cu ajutorul extractelor de lemn dulce și rumex occidentalis. Acestea au totodată rol antiinflamator și calmant. Un alt extract botanic valoros este arbutina, care stimulează producția unui tip de melanină mai puțin pigmentat.

Acizii alfa-hidroxi contribuie la efectul de iluminare a tenului, prin exfolierea blândă pe care o realizează progresiv. Acidul azelaic și salicilic elimină celulele moarte din pori și de pe suprafața tenului, pentru a grăbi înnoirea celulară. Acidul kojic este un ingredient mai deosebit, având efect puternic de albire prin chelarea tirozinei, necesară pentru formarea de melanină.

Niacinamida este o vitamină de grup B care, pe lângă rolul de depigmentare, îmbunătățește considerabil și nivelul de hidratare al tenului. Este un ingredient excelent tolerat de către toate tipurile de ten.

Dacă te uiți peste lista de ingrediente și cum acționează, vei observa că crema Lightening extra este un cocktail de substanțe nutritive și depigmentante, cu funcții sinergice. Acțiunea sa este potențată de utilizarea regulată a serului Lightening Xtra concentrat și a fiolelor cu uz profesionist, din aceeași gamă.

Utilizare: Pregătește tenul prin demachiere cu apa micelară și degresare folosind un produs dedicat, insistând pe zonele cu probleme.

Aplică o cantitate mică de cremă de două ori pe zi, masând cu mișcări circulare tenul și decolteul, până la absorbția completă.

Ingrediente active:  acid azelaic, acid salicilic, acid kojic, arbutina, extract de radacina de lemn dulce (glycyrrhiza glabra), extract de rumex occidentalis, niacinamida, 4-butylresorcinol, nonapeptid-1, acid aminometilfosfonic.

Format: recipient de sticlă, 50 ml.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Murdar
200 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii

S-ar putea sa-ti placa

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie