Peeling chimic Lightening
Peeling chimic Lightening
Peeling chimic Lightening
Peeling chimic Lightening

Peeling chimic Lightening

Peeling chimic Lightening 60ml.

  •         Peeling chimic pentru melasmă
  •         Cicatrici, discromii post-acnee
  •         Pete, culoare neomogenă a pielii de varii etiologii
  •         Hiperkeratoză
  •         Utilizare pe față și corp

250,00 lei
Cu TVA

Descriere

Indicații:

            Peeling chimic pentru melasmă
            Cicatrici, discromii post-acnee
            Pete, culoare neomogenă a pielii de varii etiologii
            Hiperkeratoză
            Utilizare pe față și corp

Descriere produs:

Peeling-ul chimic Lightening peel este un produs cu uz profesionist care livrează exact ce indică numele: albire, depigmentare și omogenizarea nuanței tenului. Este un amestec de acizi puternici, cu efect de inhibare a melanogenezei, eliminare a straturilor cutanate cu pete și neregularitrăți.

Inovația din acest peeling chimic o constitutuie utilizarea acidului tranexamic, a cărui potențial a fost descoperit abia în ultimii ani. În concentrație de 5%, acesta s-a dovedit în studiile clinice a fi unul dintre cele mai potente tratamente pentru melasmă. Acționează la nivel celular, prin întreruperea lanțului care duce la formarea melaninei, substanța care colorează tegumentele.

Acest produs nu se bazează, însă, pe un singur ingredient, ci include alți acizi reputați pentru puterea de albire. Acidul glicolic (49%) realizează exfolierea medie a tenului, îndepărtând straturile cu imperfecțiuni. Totodată, permite penetrarea mai profundă a celorlaltor ingrediente. Acizii kojic, citric, lactic și salicilic oferă beneficii suplimentare antiaging: reducerea ridurilor, omogenizarea texturii pielii, deblocarea porilor.  

Se poate utiliza pe tenul cu melasmă, cicatrici post-acnee sau hiperpigmentații de alte cauze. Este util și pentru a trata discromiile de la nivelul corpului, inclusiv zone mai sensibile (gât, axile, inghinal).

Utilizare:

Pentru pregătirea zonei tratate, este necesară demachierea cu apa micelară Simildiet și îndepărtarea excesului de sebum și lipide cu degresantul Simildiet.

Peeling-ul chimic Lightening se aplică utilizând o pensulă plată, distribuind uniform produsul pe toată zona afectată. Se urmărește apariția unui eritem de intensitate medie, cât mai omogen posibil. În cazul apariției zonelor cu roșeață mai intensă sau puncte albe de floculare, se neutralizează imediat, prin tamponare cu comprese de tifon ude. Se îndepărtează complet cu apă rece din abundență

Frecvența de utilizare este:

- O ședință la 2 săptămâni, primele 4-5 ședințe

- Ședințe lunare sau la o lună și jumătate, de întreținere

După neutralizare, se recomandă aplicarea cremei Simil Care, pentru a reduce iritația și a calma eritemul. Ședința se finalizează cu aplicarea protecției solare SPF 50+. În cadru profesionist, se poate utiliza într-un plan de tratament ce include și alte modalități de depigmentare: fiolele Lightening Xtra, tehnici de mezoterapie sau electrocosmetică.

La domiciliu, se recomandă utilizarea zilnică a serului Lightening Xtra pe zonele mai afectate și a cremei Lightening Xtra pe întregul ten.

Ingrediente: Acid glicolic (49%), Apă, Alcoool denat, Acid Kojic (7%), Acid tranexamic (5%), Acid Citric (4%), Acid Lactic (2,7%), Acid Salicilic (2%), Hidroxietilceluloză, Alcool benzilic, Fenoxietanol, Sorbat de potasiu.

Format: flacon din sticlă brună, volum 60 ml.

pH: 1.3-1.6 Nr. de Reg. AEMPS: 597-PE

Țara de proveniență: Spania.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Luminozitate
Murdar
SIMIL-01
55553 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie