Crema pentru reafirmare si modelare 450 ml

Crema pentru reafirmare si modelare 450 ml

Crema pentru reafirmare si modelare 450 ml S+ Summecosmetics

160,00 lei
Cu TVA

Descriere

Crema pentru modelare si fermitate Global Svelt 450 ml. S+ Su8mmecosmetics


Proprietati.

Cremă pentru tratament în vederea redării fermităţii tenului. Reface tonusul şi elasticitatea naturală a pielii, producând un efect dermo-tensor şi protejează, detoxifiază şi oxigenează la nivel celular, ajutând în procesul de reîntinerire şi revitalizare a ţesuturilor.
Pentru uz profesional.

Compozitie

* Extract de plankton şi arginină: - Activ de origine marină având două căi fundamentale de acţiune. La nivel celular protejează, detoxifiază, oxigenează şi oferă energie, şi la nivelul ţesutului remodelează pielea, crescând elasticitatea acesteia, stopează lărgirea ţesutului adipos şi elimină cumulii de apă.

* Complex de exctracte vegetale de Alchemilla, Ciulin, Coadă de cal şi seminţe germinate de Soia, Grâu, * Lucernă şi Ridiche: - Acest amestec sinergic de extracte vegetale are o puternică acţiune anti elastază (enzimă responsabilă de degradarea elastinei) motiv pentru care determină o creştere a elasticităţii pielii.

Aplicare.

Aplicaţi masând uşor zona care urmează a fi tratată.

Detalii ale produsului

121144n
50 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie