Ser corporal reductor 150 ml

Ser corporal reductor 150 ml

My [B] Code
Ser coproral modelator S+ Summecosmetics
Tratament corporal personalizat. Un concept revoluționar, special conceput pentru a preveni și combate cele mai frecvente probleme ale corpului (cum ar fi flaciditatea, celulita, excesul de volum, vergeturile și circulația deficitară,...) într-o manieră țintită. Acest tratament personalizat folosește un cod unic care acționează intens în funcție de nevoile diferitelor părți ale corpului în orice moment. Concentrate de corp formulate pentru a crea și personaliza cel mai potrivit tratament pentru corp. Până la trei concentrate diferite pot fi amestecate împreună, creând combinația ideală pentru a aborda în mod direct problema care trebuie tratată.

205,00 lei
Cu TVA

Descriere

Ser corporal Reductor Sculpting Code 21.

Tratament corporal reductor cu cetona de zmeura si carnitina ,arde grasimea acumulata si reduce volumul nedorit.

Se poate utiliza singur sau in combinatie cu alte formule de lucru.

Contine.

L Carnitina :contribuie la ardera agresiva a grasimilor si ajuta la transformarea lor in energie .

Provislim: - un puternic reductorsi remodelator.

Cafeina: - ajuta la arderea intensiva a grasimilor.

Extract din frunza de vita de vie: - mare purtere antioxidanta si vasoprotector,bogat imbogatita in acizi organici , vitamina C , minerale , actiune asupra radicalilor liberi.

Cantitate: 150 ml.

Detalii ale produsului

10302
49 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie