Peeling chimic cicatrici post acnee
Peeling chimic cicatrici post acnee
Peeling chimic cicatrici post acnee
Peeling chimic cicatrici post acnee

Peeling chimic cicatrici post acnee

Peeling chimic Sama 60ml.

Special conceput pentru cicatricile post acnee.

250,00 lei
Cu TVA

Descriere

Indicații:

            Peeling chimic profesionist pentru acnee
            Acnee chistică, nodulară, comedoniană
            Acnee simpă (coșuri, papulo-pustuloasă)
            Cicatrici post-acnee
            Dermatită seboreică
            Comedoane - puncte albe, negre
            Riduri fine

Descriere produs:

Produsul peeling chimic SAMA include un amestec de doi acizi potenți, cu uz profesionist, pentru tratamentul cosmetic al acneei active, al leziunilor post-acnee și al punctelor albe și negre. Are efecte benefice și în cazul altor probleme cosmetice asociate: pori dilatați, exces de sebum, dermatită seboreică, riduri fine.

Acidul mandelic (22%) acționează ca un peeling chimic superficial și este cel mai blând din familia alfa-hidroxi. Acest lucru este deosebit de important pentru tratamentul acneei active, când inflamația poate fi considerabilă. Are acțiune antibacteriană, reglează producția de sebum și realizează o exfoliere a primelor straturi cutanate.

Acidul salicilic (20%) este foarte eficient pentru îndepărtarea punctelor albe și negre, acționând la nivelul porilor. Are efect keratinolitic și sebo-reglator. Față de alte tipuri de peeling chimic beta hidroxi, cel cu acid salicilic are efect calmant asupra pielii, reducând inflamația.

La aceste concentrații și utilizate în context profesionist, ambii acizi au acțiune de peeling chimic, dizolvând conexiunile dintre celulele superficiale ale tenului. Acest lucru permite eliminarea tuturor celulelor moarte de pe suprafața tenului, îndepărtarea straturilor cu hiperpigmentație și cicatrici și stimulează regenerarea.

Utilizare:

Peeling chimic SAMA post-acnee se aplică doar de către specialistul în cosmetică sau dermatologie. Pregătirea tenului implică demachiere și curățare cu apa micelară Simildiet. Apoi, se aplică cu un o compresă de tifon loțiunea degresantă Simildiet, insistând asupra zonelor cu probleme, pentru a obține exfolierea mecanică a straturilor superficiale. Nu este necesară clătirea.

Profunzimea peeling-ului depinde de modalitatea și timpul de aplicare:

- Pentru un peeling superficial, se aplică maxim 2 straturi de produs, în cantitate mică, cu mișcări blânde, timp de maxim 15 secunde.

- Pentru un peeling mai profund, se recomandă mai multe straturi, aplicând presiune asupra tegumentului, până la 30 de secunde.

În ambele situații, finalizarea efectului de peeling este semnalizat de apariția unei măști albe. Aceasta se îndepărtează utilizând crema post-tratament Simil Care, care se masează blând, cu mișcări circulare pe ten. Este obligatorie aplicare cremei de protecție SPF 50, înainte de părăsirea salonului sau cabinetului.

Frecvența recomandată este de un peeling chimic SAMA pentru acnee la 2 săptămâni, 3-5 ședințe, apoi tratament de întreținere la 1-1,5 luni.

Pentru a stimula regenerarea, la domiciliu se recomandă serul Skin Repair Xtra și crema facială Skin Repair, aplicate zilnic.

Ingrediente: Alcool denat, Acid Mandelic (22%), Acid salicilic (20%), Propylene glycol, Hydroxypropylcellulose.

Format: flacon din sticlă brună, volum de 60 ml.

pH 1.0-2.5; Nr. de Reg. AEMPS 571-PE

Țara de proveniență: Spania.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Acneeic
Cicatrici
SIMIL-05
555553 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie