Argilac Mask Peeling Chimic Cuperoza
Argilac Mask Peeling Chimic Cuperoza
Argilac Mask Peeling Chimic Cuperoza
Argilac Mask Peeling Chimic Cuperoza

Argilac Mask Peeling Chimic Cuperoza

Argilac Mask Peeling Chimic Cuperoza 60ml.

  •         Peeling chimic pentru ten sensibil
  •         Cuperoză, rozacee
  •         Cearcăne, edeme ale pleoapelor, pungi
  •         Ten deshidratat

250,00 lei
Cu TVA

Descriere

Indicații:

            Peeling chimic pentru ten sensibil
            Cuperoză, rozacee
            Cearcăne, edeme ale pleoapelor, pungi
            Ten deshidratat

Descriere produs:

Argilac – mască peeling chimic profesional este creată special pentru persoanele care suferă de rozacee, cuperoză, ten foarte sensibil. Formula include un amestec de arginină (25%) și acid lactic (9%), ceea ce a inspirat și numele produsului. În plus, acidul piruvic și vitamina K cresc confortul tenului și stimulează regenerarea.

Arginina este  un aminoacid cu moleculă mare, care penetrează doar stratul cornos al epidermei. Efectul produs este de hidratare și stimulare a producției de colagen, pentru a îmbunătăți fermitatea pielii. Acidul lactic în concentrație relativ mică are acțiune de peeling chimic blând, îndepărtând straturile superficiale ale epidermei, pentru a dezvălui un ten mai luminos și omogen. Totodată, acest acid alfa-hidroxi îmbunătățește gradul de hidratare al pielii și îmbunătățește aspectul ridurilor fine si discromiilor.

Principalul avantaj al măștii Argilac este formula foarte bine tolerată, la un pH mai crescut decât alte tratamente similare, ceea ce permite utilizarea în siguranță de către tenurile sensibile, cuperozice. Este o variantă grozavă pentru zona sensibilă din jurul ochilor și reducerea edemelor, pungilor, cearcănelor. Se recomandă utilizarea într-un protocol profesionist de rejuvenare, împreună cu fiolele Basic Idebenone.  

Utilizare:

Pregătirea tenului este primul pas pentru un peeling chimic eficient. Se demachiază tenul folosind apa micelară Simildiet. Se aplică apoi degresantul Simildiet, cu o compresă de tifon îmbibată în soluție.

Masca Argilac se aplică utilizând o pensulă plată, distribuind uniform soluția pe toată suprafața care trebuie tratată. Se urmărește eritemul reactiv (care în general, este foarte ușor pentru acest produs) și se oprește expunerea, prin limpezire cu apă rece, înainte de agravarea acestuia. Un timp de expunere uzual este de 10-30 minute, în funcție de toleranța pielii. Frecvența de aplicare este de o ședință la 15 zile, cu ședințe de întreținere lunare - la o lună și jumătate după obținerea rezultatelor dorite.

După îndepărtarea soluției, se masează pielea cu masca post-tratament Simil Care, pentru a favoriza vindecarea. Ca ultim pas, se aplică cremă de protecție solară SPF50, deoarece chiar și un peeling chimic pentru cuperoză, blând, poate sensibiliza la radiațiile UV.

La domiciliu, se recomandă utilizarea măștii Simil Care de 3 ori pe săptămână. Pentru a potența efectul anti-aging obținut în cabinet, se aplică de două ori pe zi crema Antiaging Xtra. Protecția solară este obligatorie în perioada tratamentului și se recomandă utilizarea constantă a acesteia, pentru a preveni îmbătrânirea tenului datorată radiațiilor UV.

Ingrediente: Apă, arginină, alcool denat., acid lactic, acid piruvic, butilen glicol, epoxid de fitomenadionă, alcool benzilic, fenoxietanol, hidroxietilceluloză, sorbat de potasiu, acid citric, acetil tetrapeptid-5, acetil hexapeptid -49.

Format: flacon din sticlă, culoare brună, 60 ml

pH 5.5-6.5

Țara de proveniență: Spania.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Cuperozic
SIMIL-04
555553 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie