Peeling chimic Antiaging
Peeling chimic Antiaging
Peeling chimic Antiaging
Peeling chimic Antiaging

Peeling chimic Antiaging

Peeling chimic Feluric Antiaging 60ml.

250,00 lei
Cu TVA

Descriere

Indicații:

            Peeling chimic antiaging
            Ten tern, lipsit de luminozitate
            Nuanță neomogenă a tenului
            Microcirculație locală defectuoasă: capilare dilatate, pete, telangiectazii

Descriere produs:

Acest peeling chimic ferulic este destinat utilizării profesioniste, în cabinetele de dermatologie sau cosmetică. Este indicat în tratamentele complexe anti-aging, deoarece combate efectele mediului (vânt, frig, poluare, soare excesiv) și toxicelor (tutun, alcool) asupra pielii.

Formula sa include acidul ferulic ca și principal ingredient (8%). Acțiunea majoră a acestuia este de antioxidant, luptând împotriva radicalilor liberi și ameliorând ridurile fine și discromiile. Are un efect antiaging global și este foarte bine tolerat de tenurile sensibile.

Efectul de peeling chimic din acest produs este obținut, însă, prin adaosul de alți acizi alfa-hidroxi. Acidul malic (8%), acidul citric (5%) și acidul lactic (5%) lucrează împreună pentru a îndepărta straturile superioare ale epidermei, eliminând celulele moarte și cele care blochează porii. Exfolierea stimulează producția de colagen și elastină, proteine care dau tenului aspectul ferm și elastic. Totodată, acidul lactic are acțiune hidratantă, îmbunătățind aspectul tenului uscat și lipsit de vitalitate.

Utilizare:

Produsul este destinat utilizării profesioniste. Primii pași sunt demachierea cu apă micelară și degresarea cu loțiunea Simildiet, pentru a facilita penetrarea acidului în piele. Nu este necesară clătirea.

Se aplică peeling-ul utilizânt o pensulă plată, distribuind uniform produsul pe întregule ten (sau altă zonă cutanată tratată). Scopul este obținerea unei măști albe prin cristalizarea acidului ferulic și pentru aceasta sunt necesare mai multe straturi. Timpul de expunere este variabil, în funcție de reactivitatea tenului tratat: de la 5 minute pe pielea foarte sensibilă la 30 de minute și peste pentru cea cu o toleranță bună. În general, nu apar reacții foarte puternice la acest produs, fiind blând cu tenul. Se îndepărtează tratamentul prin clătire cu apă rece din abundență.

Masca Simil Care este recomandată imediat post-peeling chimic, pentru a calma iritațiile și a reface bariera lipidică a tenului. Aceasta se lasă să acționeze 10-15 minute. Înainte de a părăsi salonul sau cabinetul, este necesară aplicarea protecției solare SPF50+,  tenul fiind mai sensibil la expunerea la radiații UV.

Fiind foarte bine tolerat, peeling chimic ferulic Simildiet poate fi aplicat săptămânal în prima lună, apoi o dată la două săptămâni și după obținerea rezultatelor dorite, ședințe lunare de întreținere. Poate fi utilizat ca parte a unui tratament complex antiaging, care include fiolele Antiaging Xtra, Skin Firming Xtra sau alte produse și proceduri, în funcție de nevoile fiecărui ten.

La domiciliu, se recomandă utilizarea în continuare a măștii Simil Care de 2-3 ori pe săptămână și zilnic a cremei Xtra Antiaging.

Ingrediente: Alcoool denat., Apă, Acid ferulic(8%), Acid malic (5%), Acid citric (5%), Acid lactic (5%), Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate.

Format: Flacon din sticlă brună, 60 ml.

pH 2.0-3.0; Nr. de Reg. AEMPS 442-PE

Țara de proveniență: Spania.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Antiage
Matur
SIMIL-02
5549 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie