Peeling chimic pentru acnee
Peeling chimic pentru acnee
Peeling chimic pentru acnee
Peeling chimic pentru acnee

Peeling chimic pentru acnee

Peeling chimic Azelaic acnee 60ml.

250,00 lei
Cu TVA

Descriere


Indicații:

            Peeling chimic pentru acnee, toate tipurile
            Pete, cicatrici post-acnee
            Pori dilatați, comedoane
            Rozacee papulo-pustulară
            Ten gras

Descriere produs:

Peeling-ul chimic Azelaico este creat pentru tenul care suferă de acnee activă sau leziuni post acneice. Este eficient și pentru reducerea aspectului porilor, îndepărtarea comedoanelor și scăderea producției de sebum. Soluția este destinată uzului profesional, de către dermatologi sau esteticieni.

Acidul azelaic este principalul ingredient din compoziție, fiind inclus în concentrație de 20%, cu eficiență dovedită în studiile clinice. Acționează prin exfolierea straturilor superficiale ale pielii, dar oferă și numeroase alte beneficii, al căror mecanism este incomplet înțeles. Are efect bacteriostatic și țintește zonele cu imperfecțiuni (discromii, cicatrici), fără a fi foarte dur cu pielea sănătoasă din jur.

Formula include și concentrații mici din alți acizi alfa și beta hidroxi: acid lactic (2%), respectiv salicilic (3%). Aceștia sunt ca un “booster”: curăță porii, scad producția de sebum și îmbunătățesc luminozitatea tenului. Extractul de arnica 1% este adăugat pentru proprietățile sale bacteriostatice și antiinflamatorii.  

Utilizare:

Primul pas pentru aplicarea oricărui peeling chimic este pregătirea corectă a pielii ce va fi tratată. Demachiază zona utilizând apa micelară Simildiet și aplică soluția degresantă cu un tifon, insistând asupra zonelor cu probleme.

Azelaico se aplică folosind o pensulă plată, pentru a distribui cât mai uniform produsul. Scopul este obținerea unui eritem de grad mediu, egal distribuit pe întreaga suprafață tratată. Dacă roșeața devine mai intensă în unele zone sau apar puncte albe (floculare), se neutralizează imediat folosind o compresă îmbibată în apă. Se îndepărtează complet utilizând bureți sau prosoape cu apă din abundență.

Aplică crema Simil Care, care poate fi utilizată și ca o mască, pentru a calma pielea iritată. Ultimul pas, înainte de părăsirea salonului sau cabinetului, este aplicarea unui produs cu protecție solară înaltă, cum este crema Simildiet SPF 50+. În funcție de severitatea acneei și toleranța pielii, se indică un peeling chimic pentru acnee Azelaico la 10-14 zile.

La domiciliu, se recomandă utilizarea cremei Simil Care de 2-3 ori pe săptămână și zilnic a serului Xtra Skin Repair, localizat, apoi a cremei din aceeași gamă, pe întregul ten.

Ingrediente: Alcool denat, Apă, Acid azelaic (20%), Propylene glycol, Acid lactic (3%), Acid  salicilic (2%), Extract de floare de Arnica montana (1%), Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate.

Format: flacon din sticlă de culoare brună, 60 ml.

pH 2.6 - 3.3; Nr. de Reg. AEMPS 443-PE

Țara de proveniență: Spania.

Detalii ale produsului

Tipul de ten
Acneeic
Gras
SIMIL-03
55552 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie