Ser corporal Reafirmant 150 ml.

Ser corporal Reafirmant 150 ml.

My [B] Code
Ser coproral modelator S+ Summecosmetics
Tratament corporal personalizat. Un concept revoluționar, special conceput pentru a preveni și combate cele mai frecvente probleme ale corpului (cum ar fi flaciditatea, celulita, excesul de volum, vergeturile și circulația deficitară,...) într-o manieră țintită. Acest tratament personalizat folosește un cod unic care acționează intens în funcție de nevoile diferitelor părți ale corpului în orice moment. Concentrate de corp formulate pentru a crea și personaliza cel mai potrivit tratament pentru corp. Până la trei concentrate diferite pot fi amestecate împreună, creând combinația ideală pentru a aborda în mod direct problema care trebuie tratată.

206,00 lei
Cu TVA

Descriere

Ser corporal reafirmant Firming Code 150 ml.

Proprietati.

- Fixeaza

Concentrat corporal reafirmant cu Extract de Coada Calului şi Colagen. Leagă şi fixează ţesutul, datorită acţiunii sale reafirmante asupra colagenului şi elastinei. Ajută la ridicarea şi definirea liniei bustului. Efectul său de lifting conferă pielii lăsate de pe braţe şi abdomen o senzaţie de uşurare şi o revigorare unică, îmbunătăţind silueta.

Compozitie 

* Extract de coada calului: conținutul său ridicat de minerale stabilizează țesuturile să-și recapete rezistența și elasticitatea lor. Prezența saponinelor și flavonoidelor in extractul de coada calului dau proprietati regeneratoare pielii.

* Organosiliciu: Acesta acționează la diferite niveluri de lipoliza, reafirmă țesuturile și are o activitate antiinflamatorie.Are capacitatea de a stimula activitatea fibroblastică, menținerea producției de colagen pentru o piele mai fermă.

* Mentil Lactat: Efect de răcire plăcut pe piele de lungă durată.

* Extract de galbenele: proprietati de regenerare ale pielii prin acțiunea sa asupra glicoproteinelor și fibrelor de colagen. Acesta conține, de asemenea, molecule active, capabile de a reține apa și, astfel, menține nivelul de hidratare al pielii.

* Colagenul: Colagenul este una dintre cele mai importante scleroproteine. Este element al structurii principale a pielii și, prin urmare, în mare măsură responsabil pentru proprietățile caracteristice pielii. Fibroblastele care le furnizează aminoacizi sunt capabili de a metaboliza. Crește tonusul și restructurează morfologia suprafeței elastică a reliefului microcutanat. Întărește bariera hidrolipidica, menține tonusul pielii si hidratarea pielii mature pentru a se apăra împotriva atacurilor de către agenții de mediu, în special împotriva expunerii la UV. * Elastina: îmbunătățește proprietățile biodinamice ale pielii, sporind elasticitatea și nutriția acestuia. Conține peptide și aminoaciziincluzând: acid aspartic, Hydroxyprolina, therorina, serina, acid glutamic, prolina, glicina, lizina și arginină. Îmbunătățește vitalitatea și țesuturile dermice reduce sau previne formarea liniilor și a ridurilor.Oferă pielii aminoacizi și peptide necesare pentru a ajuta la creșterea sintezei de elastina. APLICARE Aplicare manuala: 12ml+5ml Blend Oil Aplicare cu aparatura: 12ml In ambele cazuri de aplicare, se maseaza pana la absorbtia completa. Nu se clateste!
Este conceput pentru a fi utilizat cu diverse echipamente de electroterapie. În aceste cazuri, o dată pregătit amestecul,urmați instrucțiunile aparatului.

Cantitate : 150 ml.

Detalii ale produsului

10304
50 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie