Ser corporal Regenator 150 ml.

Ser corporal Regenator 150 ml.

My [B] Code
Ser coproral modelator S+ Summecosmetics
Tratament corporal personalizat. Un concept revoluționar, special conceput pentru a preveni și combate cele mai frecvente probleme ale corpului (cum ar fi flaciditatea, celulita, excesul de volum, vergeturile și circulația deficitară,...) într-o manieră țintită. Acest tratament personalizat folosește un cod unic care acționează intens în funcție de nevoile diferitelor părți ale corpului în orice moment. Concentrate de corp formulate pentru a crea și personaliza cel mai potrivit tratament pentru corp. Până la trei concentrate diferite pot fi amestecate împreună, creând combinația ideală pentru a aborda în mod direct problema care trebuie tratată.

214,00 lei
Cu TVA

Descriere

Ser corporal Regenerator 150 ml.


Proprietati

- Corecteaza

Concentrat corporal regenerator ce conţine Iarba-Tigrului şi Elastină. Corectează vergeturile şi previne apariţia lor în perioada de sarcină şi în perioada dietelor drastice. Redă vitalitatea ţesuturilor dermice şi protejează celulele de procesele de oxidare.

Compozitie

* Colagenul: Colagenul este una dintre cele mai importante scleroproteine. Este element al structurii principale a pielii și, prin urmare, în mare măsură responsabil pentru proprietățile caracteristice pielii. Fibroblastele care le furnizează aminoacizi sunt capabili de a metaboliza. Crește tonusul și restructurează morfologia suprafeței elastică a reliefului microcutanat. Întărește bariera hidrolipidica, menține tonusul pielii si hidratarea pielii mature pentru a se apăra împotriva atacurilor de către agenții de mediu, în special împotriva expunerii la UV.

* Gotu Extract de kola: Are proprietăți de stimulare a producerii de colagen și îmbunătățeste dezvoltarea țesuturilor. Extractul de kola are, de asemenea, capacitatea de a îmbunătăți circulația și de a proteja pielea de procesele de oxidare.

* Bifida fermenta lizat: sistem Stimulator repararea ADN-ului endogen, evitându-se astfel transmiterea leziunilor induse de lumină celulară de durată și de soare în ADN-ul celulelor dermice si epidermice. Sub acțiunea razelor UV, dimerizare între două molecule de timidină adiacente are loc, provocând o deformare a dublului helix ADN-ul. Sistemul de al repararea ADN-ului devine insuficient sub efectul radiațiilor în exces și slăbește cu inaintarea in vârstă. Acest sistem poate fi stimulat, crescând astfel funcția de reparare. APLICARE Aplicare manuala: 12ml+5ml Blend Oil Aplicare cu aparatura: 12ml In ambele cazuri de aplicare, se maseaza pana la absorbtia completa. Nu se clateste!
Este conceput pentru a fi utilizat cu diverse echipamente de electroterapie. În aceste cazuri, o dată pregătit amestecul,urmați instrucțiunile aparatului.

Cantitate : 150 ml.

Detalii ale produsului

10305
50 Produse

Reviews (0)

Nu există comentarii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie